Вести

13. мај 2022

Јунски рок за ванредне ученике

Распоред испита за ванредне ученике у јунском испитном року се налази на следећем ЛИНКУ.


20. април 2022

Пројекат „Унапређење информисаности и знања младих у циљу превенције дискриминације“

Пројекат „Унапређење информисаности и знања младих у циљу превенције дискриминације“, финансиран од стране Министарства за просвету, науку и технолошки развој а у садањи са организацијом Центар за реформу, развој и унапређење услуга, биће реализован за преко 500 младих у ЕТШ Никола Тесла, кроз низ предавања на ове теме.

Циљ пројекта је стварање предуслова за унапређење локалне средине за безбедан живот и развој младих, превенцију дискриминације по било ком основу и процесе који резултирају дискриминацијом – вршњачко и школско насиље. Рад на превентивним мерама против континуираног пораста насиља међу младима обезбеђују дугорочне резултате исто као и информисање младих о свим аспектима насиља.

 

 


28. март 2022

Распоред ванредних и допунских испита за априлски рок

Распоред ванредних и допунских испита за априлски рок се налази на следећем ЛИНКУ.


26. новембар 2021

Актуелно

Удружење Центар за развој локалних сервиса из Београда, а у оквиру спровођења активности које је финансијски подржало Министарство за бригу о породици и демографију, на часовима грађанског васпитања реализује предавања на теме које су везане за: вршњачко насиље, репродуктивно здравље младих и безбедност младих на интернету. Ученици школе имају прилику да на наведене теме стекну основна или прошире постојећа знања активним учешћем на предавањима, као и кроз дискусију.

Наставник Саша Лабудовић


06. новембар 2021

Обавештење о јесењем распусту

На седници Кризног штаб, одржаној 4.11.2021.године донета је одлука о продужењу јесењег распуста. Распуст за ученике средњих и основних школа траје од 8.11. до 12.11.2021. године, а први радни дан је понедељак 15.11.2021. године. Обавештење о моделу рада у недељи након распуста, поставићемо накнадно.

Управа школе