Вести

10. јул 2020

Важно обавештење о упису ђака у први разред

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ БУДУЋИХ ПРВАКА

    Поштовани,

Уколико сте упис Вашег детета обавили електронским путем, обавештавамо Вас да ћете повратну информацију о упису добити тек након обраде података од стране запослених у школи, а након 14. јула, пошто нисмо у могућности да приступимо бази података раније. Од еУправе нам је стигло обавештење да ће нам логовање на систем и обрађивање свих пријава бити омогућено од 14.07.2020. године.

У случају да родитељи добију поруку која гласи: „Обавештавамо Вас да упис Вашег детета у средњу школу није потврђен због непотпуних података. Молимо Вас да се јавите школи“, то не значи да дете није уписано, или неће бити уписано у школу, нити да ће на његово место бити уписан неко други. У том случају родитељи треба да се јаве на један од бројева телефона (011/ 2686-394, или 011/ 2686-793) како би добили информацију о томе који још документ је потребно доставити и на који начин.

  Управа школе


03. јул 2020

Упис у први разред

Информације о упису ђака у први разред

Поштовани ученици,

 

Упис у први разред ЕТШ „ Никола Тесла биће одржан :

09 и 10. 07.2020. године од 08 до 15 часова.

Распоред учионица у којима ће се ученици уписивати биће истакнут на видним местима.

Молимо вас да поштујете све прописане мере здравствене заштите.

 

Напомињемо да се упис може извршити и коришћењем информационог система еУпис на порталу еУправе, када се документа потребна за упис достављају школи директно из базе, а у складу са прописима о заштити података о личности.

 

За упис у школу потребно је донети попуњену пријаву за упис , оба плава сведочанства са краја школовања и лекарско уверење.

 

 

Управа ЕТШ „Никола Тесла

 


03. јул 2020

Испитни рок август за ванредне ученике

Распоред полагања

Распоред полагања испита и комисије у јунском испитном року можете наћи на следећем ЛИНКУ.

Објавио

помоћник директора

Данило Лагатор 


27. јун 2020

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ НАГРАДА УЧЕНИЦИМА СРЕДЊИХ ШКОЛА ЗА ПОСТИГНУТЕ УСПЕХЕ НА ПРИЗНАТИМ ТАКМИЧЕЊИМА У ЗЕМЉИ И ИНОСТРАНСТВУ У ТОКУ КАЛЕНДАРСКЕ 2019. ГОДИНЕ

Фонд за младе таленте Републике Србије награђује ученике средњих школа за постигнуте успехе на признатим републичким и међународним такмичењима у току календарске 2019.године

 
   Поштовани ученици,

 

Фонд за младе таленте Републике Србије награђује ученике средњих школа за постигнуте успехе на признатим републичким и међународним такмичењима у току календарске 2019. године. 

Рок за пријаву на Конкурс траје од 22.јуна до 31.августа 2020.године.Информације о Конкурсу, Календарима признатих такмичења као и потребној документацији, можете наћи на следећем ЛИНКУ.

приредила

Милица Каназир


објавила

Јасна Ристић


15. јун 2020

Испитни рок јун 2 за ванредне ученике

Распоред полагања

Распоред полагања испита и комисије у јунском испитном року можете наћи на следећем ЛИНКУ.

Објавио

помоћник директора

Данило Лагатор