Вест

08.05.2018.

Међународни дан девојака у ИТ-у

Догађај у ITAcademy

Дођите на догађај поводом Међународног дана девојака у ИТ-ју

Желиш ИТ каријеру? Бесплатан догађај посвећен девојкама у ИТ-ју

Да ли сте креативне? Волите технологију? Уживате да стварате?

Ваше место је на ИТ догађају који ITAcademy организује за вас поводом Међународног дана девојака у ИТ-ју. Све заинтересоване девојке наше школе позване су да дођу последње суботе маја, 26. 5. у просторије ITAcademy, где ће вам се обратити успешне жене ИТ сектора наше земље.

ITAcademy жели да вас мотивише, охрабри и подстакне да изаберете ИТ као свој будући позив, јер тај сектор није искључиво резервисан за мушкарце. Девојке су тренутно траженије у овој области, јер је цео свет у потрази за женском перспективом у технологији. Осим тога, потреба за ИТ стручњацима из дана у дан све је већа, а познато је да стручњаци у овом сектору одлично зарађују. Будите међу онима које мењају свет!

Дођите да чујете све што вас занима о информационим технологијама, као и о могућности наставка школовања на некој од институција које покривају ИТ област. Упознајте се са женама које имају завидну каријеру у овој области и поставите питања како бисте разрешили дилеме које имате.

Како да се пријавим?

Због ограниченог броја места, физичко присуство је омогућено за 2 девојке по школи док је за све остале обезбеђена могућност онлине праћења догађаја – путем ливе стреама. Пријаву за присуствовање овом догађају и онлине праћење можете попунити на следећој страни. Редовно проверавајте свој емаил јер ће девојкама које буду изабране да присуствују овом догађају бити послато обавештење са свим детаљима.

Позивамо вас да се што пре потпуно бесплатно пријавите за присуствовање овом догађају јер је број места ограничен на 100 учесница.

Искористите ову изванредну прилику да се упознате са свим могућностима које вам пружа школовање и усавршавање у ИТ области и дођите да чујете приче оних жена које су успеле да остваре завидне ИТ каријере.

 

oбјавила

наставница 

Јасна Ристић